مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۰
۰ نفر

گاهی دوست داریم یک وعده نسبتا سبک و بدون گوشت را جایگزین وعده‌های سنگین روزانه کنیم در اینجا پیشنها می‌شود خوراک سبزی‌های فصل با کرفس گزینه بدی نباشد.

Potato salad with celery - سالاد کرفس و سیب‌زمینی - آشپزی - تغذیه

 همشهری آنلاین: همه کسانی که سعی می کنند از غذاهای کم چرب استفاده کنند، کرفس از جمله سبزیجات مورد علاقه آنهاست.

مواد لازم برای چهار تا شش نفر 

- دو قاشق غذاخوری روغن آفتاب‌گردان 

- شش قاشق غذاخوری آب مرغ 

- یک عدد فلفل دلمه‌ای (تخم آن را درآورید و به صورت خلالی خرد کنید)  

- دو عدد کدوی متوسط (خرد شده)  

- دو عدد هویج متوسط (حلقه حلقه و خرد شده)  

- دو ساقه کرفس (حلقه حلقه و خرد شده)  

- دو عدد سیب زمینی متوسط (نگینی خرد شده)  

- یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز 

- ۵۰۰ گرم گوجه‌فرنگی (خرد شده)

- یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 

- دو قاشق غذاخوری نعنای تازه خرد شده یا یک قاشق چای‌خوری پودر نعنای خشک 

- یک قاشق غذاخوری زیره سبز 

- یک کنسرو نخود 

- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 

طرز تهیه:

روغن را داخل قابلمه بریزید و داغ کنید. سپس سبزی‌های خرد شده شامل کرفس، هویج، کدو و فلفل را در روغن داغ شده، کمی تفت دهید. آب مرغ را نیز به مواد اضافه کنید، حال شعله اجاق گاز را کمی زیاد کنید و پنج دقیقه، حرارت دهید تا آب مرغ جوش آمده و سبزی‌ها نیز نرم شوند.  

سیب‌زمینی‌ها و گوجه فرنگی‌های خرد شده را نیز به همراه نمک، فلفل، پودر فلفل قرمز، نعنا، زیره سبز و نخود کنسرو شده، به بقیه مواد اضافه کنید. سپس شعله اجاق گاز را کم کنید و در قابلمه را ببندید.  

۳۰ دقیقه، تا پخت کامل سبزی‌ها، صبر کنید. در طول این مدت، هم زدن خوراک را فراموش نکنید و در صورت نیاز به مواد آن، آب جوشیده را نیز اضافه کنید.  

ارزش غذایی هر پرس: 

 انرژی - ۱۶۸ کیلوکالری 
 چربی - ۱۶/ ۴ گرم 
 چربی اشباع شده- ۱۲/ ۰ گرم 
 کلسترول - صفر 
 فیبر  - ۱۳/ ۶ گرم.

کد خبر 757874
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha